charlotte wienen

Maatwerk tv-meubel
woning Hattem

DIENST
Meubelontwerp maatwerk

De opdracht

Voor een interieurontwerp in Hattem heeft interieurontwerper Charlotte Wienen mij gevraagd om mee te ontwerpen aan een tv meubel. Een maatwerk meubel was in dit huis de beste optie in combinatie met de wensen van het gezin.

Op basis van het plan van eisen ben ik aan de slag gegaan en heb ik dit meubel ontworpen en de maatvoering uitgewerkt. Het doel van het ontwerp was om een rustig, functioneel meubel te creëren in lijn met de woonstijl die Charlotte voor het gezin had gemaakt.

De resultaten

Het maatwerk meubel heb ik opgebouwd vanuit een stramien met vier kolommen. De buitenste twee kolommen hebben een specifieke functie gekregen, namelijk die van een functionele vakkenkast en een akoestisch paneel als sfeermaker. Door deze symmetrie en het consequente gebruik van één houtsoort straalt het tv meubel rust uit.

Charlotte Wienen begeleidt het gezin verder in het bepalen van de exacte materialen, kleuren en uitvoering bij de meubelmaker. Zij zal ervoor zorgen dat alle details perfect aansluiten bij de wensen van het gezin. Het was leuk om met Charlotte Wienen aan dit unieke tv-meubel voor het gezin uit Hattem samen te werken. Met mijn meubelontwerp en haar begeleiding zal het gezin kunnen genieten van een uniek meubelstuk dat perfect past bij hun smaak en persoonlijke voorkeuren.

Samen komen we tot een oplossing.