Ik zit vol!

En daarom werk ik voorlopig niet aan nieuwe projecten. Er kunnen op dit moment dus geen diensten worden geboekt bij ByLiefke.

Kom later terug of volg me op http://www.instagram.nl/byliefke voor updates!

Interieurontwerp en interieuradvies in Groningen

Creëer het interieur waar je jarenlang van kunt genieten. Waar de ruimte optimaal benut wordt, waar alles mooi samenkomt en waar slimme keuzes gemaakt zijn! Krijg een goed gevoel in jouw huis.

Krijg een persoonlijk kleurenpalet en je stijl en indeling van jouw nieuwe interieur snel duidelijk door middel van interieuradvies aan huis, een maatwerk meubel of een volledig 3D interieurontwerp!

“Marjan heeft op basis van onze input echt perfect
het interieurontwerp in beeld gebracht.”
Jessica

Slaapkamer interieurontwerp Zuidlaren Groningen Realistisch 3D beeld
Interieurstylist Marjan Liefke van By Liefke helpt jou met interieuradvies in Groningen en omliggende dorpen zoals Meerstad, Bedum, Aduard, Zuidhorn, Haren, Glimmen, Eelde en Eelderwolde
Moodboard voor interieuradvies in Roden, Drenthe door interieurstylist Marjan Liefke van By Liefke interieurontwerp en meubelontwerp op maat
Interieuradvies en ontwerp, levensechte 3d render, maatwerkmeubel
Realistisch 3D beeld van interieurontwerp Groningen, woonkamer en keuken met ensuite kasten en schuifdeuren. Meubelontwerp op maat

Tijd voor een rustig en stijlvol interieur?

Ga je verhuizen binnen Groningen, ga je verbouwen of voel je dat je interieur toe is aan vernieuwing? Bij het vormgeven van een nieuw interieur komen er heel veel keuzes op je af. Misschien weet je wel wat je ongeveer mooi vindt maar vind je het lastig om er een geheel van te maken.

Maak je uiteindelijk toch keuzes maar weet je nog steeds niet zeker of dit wel de goede keuze was? Voorkom miskopen en stress en laat je ontzorgen door interieuradvies van een interieurontwerper. Samen kijken we naar al jouw wensen en die van het hele gezin. Daarmee ga ik aan de slag voor een op maat gemaakt interieurplan, voor een interieur waar je kan ontspannen en waar je een lange tijd mee voorruit kan.

Binnen een paar weken heb jij het kleurenpalet, stylingplan en indeling van jouw nieuwe interieur duidelijk. Door je interieur alvast in levensechte 3D visualisaties voor je te zien, weet jij dat je de juiste keuzes maakt.

Ik werk samen met verschillende woonwinkels zoals Vesta en Trendhopper, en bekende verfmerken zoals Farrow & Ball en LAB Paint, zodat ik zeker weet dat jij kwalitatief goede producten geadviseerd krijgt.

In samenwerking met o.a:

KLANTREVIEWS

Wat klanten zeggen
over mij.

Geloof niet alleen mij op m’n woord.

We zijn erg tevreden met het plan!

Marjan heeft ons geholpen met de indeling van onze woon-/eetkamer. De manier waarop zij onze smaak achterhaalde was leuk om te doen, en we zijn erg tevreden met het plan dat er nu ligt!- Sander & Janneke, Interieuradvies aan huis - Borger

Marjan luistert goed naar je vragen en wensen.

Marjan luistert goed naar je vraag en wensen. Ze stemt haar interieuradvies daar goed op af, maar gaat ook net een beetje verder met extra suggesties. Zo hadden wij vooral vragen over kleur icm knusheid en rust, maar gaf ze ook tips om die knusheid te krijgen dmv verschillende items en materialen. Opties waar ikzelf nooit aan gedacht had. Kortom; een aanrader!’

- Agnes, Peize

Marjan heeft onze verwachtingen overtroffen!

By Liefke heeft ons geholpen met een ontwerp voor de gang. Wij wilden best veel in deze ruimte en moesten bovendien wat technische installaties netjes wegwerken. Marjan heeft onze verwachtingen overtroffen. Ze heeft drie mooie en vernieuwende varianten uitgewerkt die ook nog eens echt van elkaar verschilden. Dankzij de mooie 3D uitwerkingen konden we ons ook goed een beeld vormen van hoe het eruit komt te zien.

- Evelien, 3D interieurontwerp Driebergen

Meer gekregen dan ik had gehoopt!

Ik ben heel erg blij met het eindproduct. Het is heel professioneel en mooi gemaakt! Ik heb het al heel wat mensen laten zien en iedereen vond het er heel gaaf uitzien. Hoe leuk om te kijken hoe het 3D ontwerp tot leven komt! Het zal mijn leidraad worden in het tof maken van het gastenhuisje. Het was spannend om je te vragen. Geen idee wat ik kon verwachten maar meer gekregen dan ik had gehoopt!”

- Soraya, 3D interieurontwerp Assen

Marjan heeft echt perfect het ontwerp in
beeld gebracht.

Marjan heeft voor ons 3D tekeningen gemaakt op basis van een eigen interieurontwerp voor ons nieuwe huis. De communicatie met Marjan verliep heel prettig en afstemming verliep soepel. Ook wat betreft de planning. Marjan heeft op basis van onze input echt perfect het ontwerp in beeld gebracht. We zijn ontzettend blij met deze visualisatie. Het hielp enorm met het maken van een aantal keuzes qua indeling en kleurgebruik.

- Jessica, Amersfoort

Marjan stelde de juiste vragen en bracht leuke ideeën in.

Ik heb een hele leuke, zinvolle brainstormsessie gehad met Marjan voor mijn slaapkamers. Marjan stelde de juiste vragen en bracht leuke ideeën in. We hebben een mooie stijl, kleurenpalet, materialen en meubels uitzocht om het nu werkelijkheid te maken!

- Wildrik, interieuradvies Groningen

OVER MIJ

Wie is By Liefke?

Ik ben Marjan Liefke, interieurontwerper in Groningen en Drenthe en zelf woonachtig in Assen. Ik haal mijn energie uit het creëren van optimale leef omgevingen. In mijn werk is dit een interieur die praktisch én mooi is, met een vleugje persoonlijkheid. Dit realiseer ik door een compleet 3D interieurontwerp, maatwerk meubels of juist eenkortdurend maar concreet interieuradvies aan huis. Aan de hand van mijn ervaring en creatief oog, zorg ik dat jouw nieuwe interieur een warm en sfeervol geheel wordt.

In 2011 haalde ik mijn interieurstylist diploma en werkte ik in vele woonwinkels. Sinds 2022 ben ik voor mezelf begonnen als interieurontwerper en ga ik een stukje verder om jouw interieur persoonlijk en één geheel te maken.

Ik ben aangesloten bij:

Wie is By Liefke? Marjan Liefke interieurontwerper geboren in Groningen

Samen komen we tot een oplossing.