Ik zit vol!

En daarom werk ik voorlopig niet aan nieuwe projecten. Er kunnen op dit moment dus geen diensten worden geboekt bij ByLiefke.

Kom later terug of volg me op http://www.instagram.nl/byliefke voor updates!

Interieuradvies aan huis van ByLiefke

Interieuradvies aan huis


Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het maken van de juiste interieurkeuzes? Wil je dat iemand meedenkt over de indeling van je interieur? Verlang je naar een concreet kleurenplan en kleurenpalet? Wil je meer sfeer krijgen in je interieur? Dan past een interieuradvies aan huis bij jou!

 • Voor een kleuren- en styling plan
 • Voor de beste indeling van jouw interieur
 • Voor meer warmte en sfeer in huis
 • Voor concreet advies over stoffering

Benieuwd naar een voorbeeld?
Lees deze blog als je meer wil weten over mijn werkwijze. In de blog neem ik je mee door het proces aan de hand van een uitgevoerde opdracht in Eelderwolde.

Inbegrepen

 • Telefonische kennismaking
 • Vooraf: sturen van foto’s van de woning, plattegrond en delen van Pinterestbord van jullie gewenste stijl

Mijn voorbereiding:

 • Moodboard ter indicatie
 • Kleuren suggesties
 • Eventueel uitzoeken van passende gordijnstoffen/behang

2 uur advies aan huis, in te vullen op basis van jouw woonvraag. Bijvoorbeeld:

 • Exacte kleurcodes bepalen voor jouw persoonlijk kleurenpalet
 • Materialen uitzoeken zoals behang of akoestische panelen
 • De gordijnstof uitkiezen
 • Meubeladvies

Achteraf krijg je een plan met de besproken tips en adviezen via e-mail.

Bij verhuizen kan een vervolgafspraak (prijs €249,-) worden geboekt, waarin we de exacte kleuren uitkiezen en je alle overige vragen kunt stellen over indeling en styling.

Wat gaan we doen?

1. Kennismaking telefonisch
Nadat je het contactformulier hebt ingevuld, maken we een afspraak voor een telefonisch kennismaking. Hierin gaan we dieper in op jouw wensen en kijken we of er een klik is tussen ons. Vooraf de kennismaking vul je een intake-vragenlijst in en stuur je een link naar je Pinterestbord zodat ik me kan voorbereiden op het gesprek. Na afloop van de kennismaking stuur ik je een offerte.

2. Voorbereiding advies aan huis
Met alle input die ik van je heb gekregen tijdens de kennismaking en de documenten die je me hebt aangeleverd, bereid ik het advies voor. Ik maak een moodboard als leidraad voor het adviesgesprek. Ik denk alvast na over het beste advies voor de ruimte, antwoord op de vragen en afhankelijk van de vraag, zoek ik bijpassende stalen. Dit kan zijn van behang, verf of raambekleding.

3. Advies aan huis (2 uur)
Tijdens het advies aan huis bekijken we de gewenste stijl d.m.v. het moodboard en de kleuren. We bekijken hoe de ruimte wordt gebruikt en bepalen de beste indeling van de ruimte.

Wat kan er in die twee uur worden gedaan?

 • Maken van een kleurenplan. Welke kleur gaat waar?
 • Het bepalen van de beste indeling + verlichtingspunten
 • Kiezen van behang of gordijnstof.

4. Uitwerking per mail
Binnen een week na het huisbezoek ontvang je in de mail een uitgebreid plan waarin alle tips, kleurcodes en ideeën die we hebben besproken zijn opgenomen. Als je interesse hebt in de producten en materialen die ik aanbeveel, kun je deze rechtstreeks bij mij bestellen met een unieke korting. Hierbij kun je denken aan: meubels, verf, behang of houtpanelen.

Prijs

Interieuradvies aan huis: €479,-

Alleen beschikbaar binnen 45 autominuten vanaf Assen.

Prijs is gebaseerd op 1 ruimte / ca. 50m2. Overige ruimtes in overleg

Faq

Veelgestelde vragen

01

Op welk termijn kan het advies aan huis worden gepland?

Het advies aan huis kan ik vaak op korte termijn inplannen. Gemiddeld van 2 tot 4 weken na aanvraag.

02

Wat zijn de voordelen van een Advies aan huis?

Met een advies aan huis heb je in korte tijd de handvatten voor de basis van jouw interieur. Ideaal dus als je een verandering wil maken maar niet weet waar je moet beginnen. Door het advies aan huis help ik je knopen doorhakken waardoor jij zelf verder kan met het creëren van je interieur. Ik kan verf en meubels voor je bestellen met korting.

03

Mijn huis wordt nog gebouwd. Kan je me dan ook helpen?

Het advies aan huis is ook een goede keuze als je huis op dit moment wordt gebouwd en de aannemer van je wilt weten waar de lichtpunten moeten komen. Op basis van een plattegrond denk ik met je mee hoe de indeling het beste is.

04

Ik heb weinig budget voor een aanpassing. Is een advies aan huis dan wel voor mij?

Een advies aan huis zal ik juist aanbevelen voor mensen die weinig extra interieuritems willen aanschaffen. Vaak kan je al veel verschil maken in je interieur met een kleine aanpassing in de indeling of kleur. Tijdens de kennismaking kan je altijd aangeven hoe veel budget je hebt en daar hou ik reken mee in het advies.

05

Wat als we tijd tekort komen?

In 2 uur tijd kunnen we een plan maken voor de indeling, kleuren en stijl. Heb je een kleine concrete vraag, dan kunnen we hier binnen de twee uur tijd voor maken.

Bijvoorbeeld: moet ik een ronde of rechte tafel kopen? Wil je meer tips over verlichting, meubels of styling? Dan kunnen we een tweede afspraak in huis plannen. Afhankelijk van je vraag spreken er hiervoor een prijs af.

06

Reken je ook reiskosten?

Nee voor interieuradvies aan huis reken ik geen reiskosten. Wel is dit pakket alleen beschikbaar als je binnen 45 autominuten van Assen woont.

KLANTREVIEWS

Wat klanten zeggen
over mij.

Geloof niet alleen mij op m’n woord.

We zijn erg tevreden met het plan!

Marjan heeft ons geholpen met de indeling van onze woon-/eetkamer. De manier waarop zij onze smaak achterhaalde was leuk om te doen, en we zijn erg tevreden met het plan dat er nu ligt!- Sander & Janneke, Interieuradvies aan huis - Borger

Marjan luistert goed naar je vragen en wensen.

Marjan luistert goed naar je vraag en wensen. Ze stemt haar interieuradvies daar goed op af, maar gaat ook net een beetje verder met extra suggesties. Zo hadden wij vooral vragen over kleur icm knusheid en rust, maar gaf ze ook tips om die knusheid te krijgen dmv verschillende items en materialen. Opties waar ikzelf nooit aan gedacht had. Kortom; een aanrader!’

- Agnes, Peize

Marjan heeft onze verwachtingen overtroffen!

By Liefke heeft ons geholpen met een ontwerp voor de gang. Wij wilden best veel in deze ruimte en moesten bovendien wat technische installaties netjes wegwerken. Marjan heeft onze verwachtingen overtroffen. Ze heeft drie mooie en vernieuwende varianten uitgewerkt die ook nog eens echt van elkaar verschilden. Dankzij de mooie 3D uitwerkingen konden we ons ook goed een beeld vormen van hoe het eruit komt te zien.

- Evelien, 3D interieurontwerp Driebergen

Meer gekregen dan ik had gehoopt!

Ik ben heel erg blij met het eindproduct. Het is heel professioneel en mooi gemaakt! Ik heb het al heel wat mensen laten zien en iedereen vond het er heel gaaf uitzien. Hoe leuk om te kijken hoe het 3D ontwerp tot leven komt! Het zal mijn leidraad worden in het tof maken van het gastenhuisje. Het was spannend om je te vragen. Geen idee wat ik kon verwachten maar meer gekregen dan ik had gehoopt!”

- Soraya, 3D interieurontwerp Assen

Marjan heeft echt perfect het ontwerp in
beeld gebracht.

Marjan heeft voor ons 3D tekeningen gemaakt op basis van een eigen interieurontwerp voor ons nieuwe huis. De communicatie met Marjan verliep heel prettig en afstemming verliep soepel. Ook wat betreft de planning. Marjan heeft op basis van onze input echt perfect het ontwerp in beeld gebracht. We zijn ontzettend blij met deze visualisatie. Het hielp enorm met het maken van een aantal keuzes qua indeling en kleurgebruik.

- Jessica, Amersfoort

Marjan stelde de juiste vragen en bracht leuke ideeën in.

Ik heb een hele leuke, zinvolle brainstormsessie gehad met Marjan voor mijn slaapkamers. Marjan stelde de juiste vragen en bracht leuke ideeën in. We hebben een mooie stijl, kleurenpalet, materialen en meubels uitzocht om het nu werkelijkheid te maken!

- Wildrik, interieuradvies Groningen

Samen komen we tot een oplossing.