Ik zit vol!

En daarom werk ik voorlopig niet aan nieuwe projecten. Er kunnen op dit moment dus geen diensten worden geboekt bij ByLiefke.

Kom later terug of volg me op http://www.instagram.nl/byliefke voor updates!

Interieurontwerp en interieuradvies in Drenthe

Creëer een sfeervol interieur waar de ruimte optimaal benut wordt, waar alles mooi samenkomt en waar slimme keuzes gemaakt zijn. Waar je jarenlang van kan genieten, zonder uren lang woonboulevards af te slenteren. Voor een goed gevoel in jouw huis.

Krijg een persoonlijk kleurenpalet, stylingplan en indeling van jouw nieuwe interieur snel duidelijk door middel van interieuradvies aan huis, een maatwerk meubel of een volledig 3D interieurontwerp!

"Meer gekregen dan ik had gehoopt".
Soraya, Assen

3D interieurontwerp van slaapkamer Zuidlaren in Drenthe. Interieuradvies van By Liefke
Interieurstylist Marjan Liefke van By Liefke helpt jou met interieuradvies in Drenthe, Assen en omliggende dorpen zoals Zuidlaren, Tynaarlo, Annen, Eelde, Eelderwolde etc.
Moodboard voor interieuradvies in Roden, Drenthe door interieurstylist Marjan Liefke van By Liefke interieurontwerp en meubelontwerp op maat
Interieuradvies en ontwerp, levensechte 3d render, maatwerkmeubel
Realistische 3d render van ensuite kasten en woonkamer door interieurontwerper By Liefke

Tijd voor een mooi, rustig en stijlvol interieur?

Ga je verhuizen binnen Drenthe, ga je verbouwen of voel je dat je interieur toe is aan vernieuwing?

Bij het vormgeven van een nieuw interieur komen er heel veel keuzes op je af. Misschien weet je wel wat je ongeveer mooi vindt maar vind je het lastig om de knopen door te hakken. Voorkom miskopen en stress en laat je ontzorgen door interieuradvies van een interieurontwerper. Ontdek het goede gevoel in jouw huis: sfeer, eenheid en ontspanning.

Samen kijken we naar al jouw wensen en die van het hele gezin, welke als basis wordt gebruikt voor het interieuradvies of -ontwerp. Jij krijgt een duidelijk en concreet plan, met kleurenpalet en stylingplan, indelings en -meubeladvies. Wil je digitaal je nieuwe interieur ervaren? Het 3D interieurontwerp pakket is dan voor jou de juiste keuze!

Ik werk samen met verschillende woonwinkels in Groningen en Drenthe zoals Vesta en Trendhopper en verfmerken zoals Farrow & Ball en LAB Paint zodat ik zeker weet dat jij kwalitatief goede producten geadviseerd krijgt.

In samenwerking met o.a:

KLANTREVIEWS

Wat klanten zeggen
over mij.

Geloof niet alleen mij op m’n woord.

We zijn erg tevreden met het plan!

Marjan heeft ons geholpen met de indeling van onze woon-/eetkamer. De manier waarop zij onze smaak achterhaalde was leuk om te doen, en we zijn erg tevreden met het plan dat er nu ligt!- Sander & Janneke, Interieuradvies aan huis - Borger

Marjan luistert goed naar je vragen en wensen.

Marjan luistert goed naar je vraag en wensen. Ze stemt haar interieuradvies daar goed op af, maar gaat ook net een beetje verder met extra suggesties. Zo hadden wij vooral vragen over kleur icm knusheid en rust, maar gaf ze ook tips om die knusheid te krijgen dmv verschillende items en materialen. Opties waar ikzelf nooit aan gedacht had. Kortom; een aanrader!’

- Agnes, Peize

Marjan heeft onze verwachtingen overtroffen!

By Liefke heeft ons geholpen met een ontwerp voor de gang. Wij wilden best veel in deze ruimte en moesten bovendien wat technische installaties netjes wegwerken. Marjan heeft onze verwachtingen overtroffen. Ze heeft drie mooie en vernieuwende varianten uitgewerkt die ook nog eens echt van elkaar verschilden. Dankzij de mooie 3D uitwerkingen konden we ons ook goed een beeld vormen van hoe het eruit komt te zien.

- Evelien, 3D interieurontwerp Driebergen

Meer gekregen dan ik had gehoopt!

Ik ben heel erg blij met het eindproduct. Het is heel professioneel en mooi gemaakt! Ik heb het al heel wat mensen laten zien en iedereen vond het er heel gaaf uitzien. Hoe leuk om te kijken hoe het 3D ontwerp tot leven komt! Het zal mijn leidraad worden in het tof maken van het gastenhuisje. Het was spannend om je te vragen. Geen idee wat ik kon verwachten maar meer gekregen dan ik had gehoopt!”

- Soraya, 3D interieurontwerp Assen

Marjan heeft echt perfect het ontwerp in
beeld gebracht.

Marjan heeft voor ons 3D tekeningen gemaakt op basis van een eigen interieurontwerp voor ons nieuwe huis. De communicatie met Marjan verliep heel prettig en afstemming verliep soepel. Ook wat betreft de planning. Marjan heeft op basis van onze input echt perfect het ontwerp in beeld gebracht. We zijn ontzettend blij met deze visualisatie. Het hielp enorm met het maken van een aantal keuzes qua indeling en kleurgebruik.

- Jessica, Amersfoort

Marjan stelde de juiste vragen en bracht leuke ideeën in.

Ik heb een hele leuke, zinvolle brainstormsessie gehad met Marjan voor mijn slaapkamers. Marjan stelde de juiste vragen en bracht leuke ideeën in. We hebben een mooie stijl, kleurenpalet, materialen en meubels uitzocht om het nu werkelijkheid te maken!

- Wildrik, interieuradvies Groningen

OVER MIJ

Wie is By Liefke?

Ik ben Marjan Liefke, interieurontwerper in Drenthe en Groningen, woonachtig in Assen. Ik haal mijn energie uit het creëren van optimale leef omgevingen. In mijn werk is dit een interieur die praktisch én mooi is, met een vleugje persoonlijkheid. Dit realiseer ik door een compleet 3D interieurontwerp, maatwerk meubels, of juist een kortdurend maar concreet advies aan huis. Aan de hand van mijn ervaring en creatief oog, zorg ik dat jouw nieuwe interieur een warm en sfeervol geheel wordt.

In 2011 haalde ik mijn interieurstylist diploma en werkte ik in vele woonwinkels. Sinds 2022 ben ik voor mezelf begonnen als interieurontwerper en ga ik een stukje verder om jouw interieur persoonlijk en één geheel te maken.

Ik ben aangesloten bij:

Marjan Liefke interieurontwerper onder de naam By Liefke helpt klanten in Groningen en Drenthe naar een rustig en stijvol interieur

Samen komen we tot een oplossing.