Ik zit vol!

En daarom werk ik voorlopig niet aan nieuwe projecten. Er kunnen op dit moment dus geen diensten worden geboekt bij ByLiefke.

Kom later terug of volg me op http://www.instagram.nl/byliefke voor updates!

AANBOD

Mijn aanbod interieurontwerp,
-advies en meubelontwerp.

Hieronder vind je de drie pakketten die ik aanbied om jou te helpen bij het creëren van een doordacht interieurontwerp waarbij de ruimte optimaal wordt benut. Klik op het pakket van jouw keuze voor meer gedetailleerde informatie en om te zien welk soort het beste bij jouw behoeften past. Elk pakket heeft zijn eigen doel en is afgestemd op specifieke behoeften.

Mocht je toch twijfelen welk pakket het meest geschikt is voor jouw specifieke vraag, dan kun je het beste het contactformulier invullen. Op die manier kunnen we een vrijblijvende kennismaking plannen om jouw wensen en eisen te bespreken. Ik help je graag bij het maken van een weloverwogen keuze die perfect aansluit op jouw situatie! 

Moodboard en kleuren, energetisch op jou afgestemd

Moodboard en kleurensessie

Intuïtief afgestemd op jou als persoon.

Heb jij behoefte aan een leidraad om jouw thuisomgeving de juiste kleuren en stijl te geven? Voelt een ruimte in je huis niet helemaal lekker maar weet je niet wat je moet doen om het jouw plekje van te maken? Dan is een online afgestemd moodboard en kleurensessie voor jou.

Meer informatie

Interieuradvies aan huis

Om samen knopen door te hakken voor jouw interieur.

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het maken van de juiste interieurkeuzes? Wil je dat iemand meedenkt over de indeling van je interieur? Verlang je naar een concreet kleurenplan? Wil je meer sfeer en/of rust krijgen in je interieur? Dan past een interieuradvies aan huis bij jou!

Meer informatie
Prijs 3d interieurontwerp Groningen, Drenthe, compleet interieurontwerp pakket

3D Interieurontwerp

Om verbouwen of verhuizen zo ontspannen mogelijk te maken.

Het 3D interieurontwerp is ideaal voor jou als je met meer vertrouwen jouw interieur wilt vernieuwen. Door je nieuwe woonstijl, kleuren en indeling al digitaal te ervaren, maak je weloverwogen keuzes. Geen miskopen meer en alle benodigde informatie voor de aannemer is binnen handbereik. Zo brengen we jouw nieuwe interieur tot leven!

Meer informatie

Samen komen we tot een oplossing.