Ik zit vol!

En daarom werk ik voorlopig niet aan nieuwe projecten. Er kunnen op dit moment dus geen diensten worden geboekt bij ByLiefke.

Kom later terug of volg me op http://www.instagram.nl/byliefke voor updates!

Prijs 3d interieurontwerp Groningen, Drenthe, compleet interieurontwerp pakket

3D Interieurontwerp

Het 3D interieurontwerp is ideaal voor jou als je met meer vertrouwen jouw nieuwe huis wil inrichten. Door je nieuwe woonstijl, kleurenpalet en indeling al digitaal te ervaren, maak je weloverwogen keuzes. Geen miskopen meer en alle benodigde informatie voor de aannemer is binnen handbereik. Zo brengen we jouw nieuwe interieur tot leven!

 • Om met vertrouwen de grotere interieurkeuzes te maken
 • Voor de echte belevenis van het ontwerp
 • Om alle elementen bij elkaar te zien komen
 • Voor een doordachte basis waar jij zelf de regie houdt
 • Realistische 3D visualisatie

Waarom kiezen voor een 3D interieurontwerp?
Lees deze blog voor de zes belangrijkste voordelen!

Inbegrepen

 • Vooraf: invullen vragenlijst en maken Pinterest bord.
 • Intakegesprek aan huis. Sfeerbepaling en wensen in kaart brengen. Hierna stel ik een passende offerte op.
 • Het moodboard als uitgangspunt voor het interieurontwerp
 • Twee indelingsopties
 • Kleurenpalet en wandbekleding (zoals behang/akoestische panelen): een kant en klaar plan
 • Schetspresentatie aan huis om de basis ingrediënten zoals kleur, indeling en stijl vast te stellen.
 • Levensechte realistische 3D beelden van het interieurontwerp
 • Suggesties armaturen
 • Meubel suggesties (vorm, kleur en afmeting advies)
 • Één maatwerkmeubel ontwerp
 • Stylingtips
 • Raambekleding- en vloeradvies
 • Offerte aanvraag voor meubels en verf
 • Eindpresentatie aan huis
 • Fysiek ontwerpverslag met de 3D beelden en kleurstalen
 • Digitaal ontwerp met de besproken tips en producten uit het 3D ontwerp. Dit maakt het gemakkelijk om de geadviseerde meubels en accessoires aan te schaffen.

Wat gaan we doen?

1. Uitgebreide intake aan huis (120 min)
Na je aanmelding maken we een afspraak voor een intake. In het gesprek gaan we dieper in op jouw wensen en kijken we of er een klik is tussen ons. Vooraf de intake vul je een vragenlijst in en stuur je een link naar je Pinterestbord zodat ik me kan voorbereiden op het gesprek. Na afloop van de intake stuur ik je een offerte.

2. Basis interieurontwerp
Met alle input die ik heb gekregen tijdens de intake aan huis en het Pinterestbord, ontwerp ik de basis van het ontwerp. Dit is het sfeerbeeld, het kleuren- en materialenplan en de indelingsopties.

3. Schetsontwerp presentatie
Tijdens deze presentatie bespreken we het basis interieurontwerp. Er wordt een indeling gekozen en eventuele feedback verwerkt. Is het ontwerp naar wens? Dan kan ik aan de slag met het uittekenen van de 3D visualisaties.


4. Uitwerking 3D beelden
Nu komt het ontwerp echt tot leven! Ik teken het ontwerp uit in 3D visualisaties zodat je jouw droomontwerp kunt verkennen voordat je grote beslissingen maakt. Aan de hand van de 3D visualisaties geef ik tips over verlichtingspunten en suggesties van meubels en styling. Eventuele maatwerk meubels ontwerp ik ook in het tekenprogramma.

5. Eindpresentatie aan huis (90 min)
Bereid je voor op het Wauw-gevoel. Je ervaart voor het eerst je nieuwe interieur als in de levensechte visualisaties. Alsof je je huis binnenstapt en de hele aanpassing al tot de puntjes is uitgevoerd!

Ik licht de visualisaties toe en neem je mee in de keuzes voor meubels en styling. Ik neem de gordijn - en vloerstalen mee zodat we knopen kunnen doorhakken en je het volledige materialen plan voor je neus ziet. Je hebt de mogelijkheid om al je vragen te stellen en feedback te geven.

6. Ontwerpverslag
Binnen een week krijg jij het uiteindelijke ontwerpverslag in de mail en uiteindelijk op de deurmat. Hierin staan alle adviezen samengevoegd en de 3D visualisaties. In de digitale versie heb ik de links naar de producten toegevoegd. Zo kan je makkelijk de aanpassing doorvoeren!

Prijs

Interieurontwerp 3D: vanaf €2390,-


Prijs is incl. BTW en gebaseerd op 1 ruimte / ca. 60m2. Overige ruimtes in overleg.

Faq

Veelgestelde vragen

01

Op welke termijn kan het 3D interieurontwerp
worden gepland?

Op dit moment is dit pakket niet beschikbaar om te boeken. In Maart komen er updates! Mail mij voor de wachtlijst.

02

Wat is het voordeel van 3D beelden?

Het kiezen voor een interieurontwerp met 3D beelden is een slimme investering. Waarom? Ten eerste bieden 3D beelden een realistische voorproef van hoe jouw ruimte eruit zal zien, waardoor je vol vertrouwen keuzes kunt maken.

Daarnaast kunnen ze helpen bij het visualiseren van verschillende opties en indelingen, waardoor je jouw droomontwerp kunt verkennen voordat je een meubelstuk koopt.

Bovendien bespaart het tijd en kosten, omdat je eventuele wijzigingen kunt aanbrengen voordat de daadwerkelijke bouw begint. Met 3D beelden heb je de controle over jouw interieurproject en kun je jarenlang genieten van het eindresultaat!

03

Mijn huis wordt nog gebouwd. Kan je me dan ook helpen?

Het 3D interieurontwerp is juist een goede keuze als je huis op dit moment wordt gebouwd. Door de 3D visualisaties krijg je een veel beter beeld bij hoe het er echt uit kan komen te zien. Daardoor kan je alvast keuzes maken voor je interieur nog voordat de oplevering is geweest. Zo kan je bijvoorbeeld overwogen keuzes maken voor de aannemer of alvast meubels bestellen. Dan heb je alvast de meubels in huis als je gaat verhuizen!

04

Ik wil ook graag advies voor raambekleding. Is
dat inclusief?

Met het 3D interieurontwerp krijg je raambekleding advies. Tijdens de eindpresentatie aan huis neem ik stalen mee van raambekleding om direct knopen door te hakken.

Woon je nog niet in het huis? Dan maken we tegen meerprijs een aparte afspraak zodra de oplevering is geweest.

05

Ontwerp je ook de keuken?

Dit ontwerp betreft geen volledig keuken ontwerp. Je levert in dit type advies zelf aan hoe de keuken (ongeveer) gaat worden. Deze teken ik dan over in het ontwerp.

05

Reken je ook reiskosten?

Buiten een straal van 30km van Assen, reken ik reiskosten van 30 cent per km.

KLANTREVIEWS

Wat klanten zeggen
over mij.

Geloof niet alleen mij op m’n woord.

We zijn erg tevreden met het plan!

Marjan heeft ons geholpen met de indeling van onze woon-/eetkamer. De manier waarop zij onze smaak achterhaalde was leuk om te doen, en we zijn erg tevreden met het plan dat er nu ligt!- Sander & Janneke, Interieuradvies aan huis - Borger

Marjan luistert goed naar je vragen en wensen.

Marjan luistert goed naar je vraag en wensen. Ze stemt haar interieuradvies daar goed op af, maar gaat ook net een beetje verder met extra suggesties. Zo hadden wij vooral vragen over kleur icm knusheid en rust, maar gaf ze ook tips om die knusheid te krijgen dmv verschillende items en materialen. Opties waar ikzelf nooit aan gedacht had. Kortom; een aanrader!’

- Agnes, Peize

Marjan heeft onze verwachtingen overtroffen!

By Liefke heeft ons geholpen met een ontwerp voor de gang. Wij wilden best veel in deze ruimte en moesten bovendien wat technische installaties netjes wegwerken. Marjan heeft onze verwachtingen overtroffen. Ze heeft drie mooie en vernieuwende varianten uitgewerkt die ook nog eens echt van elkaar verschilden. Dankzij de mooie 3D uitwerkingen konden we ons ook goed een beeld vormen van hoe het eruit komt te zien.

- Evelien, 3D interieurontwerp Driebergen

Meer gekregen dan ik had gehoopt!

Ik ben heel erg blij met het eindproduct. Het is heel professioneel en mooi gemaakt! Ik heb het al heel wat mensen laten zien en iedereen vond het er heel gaaf uitzien. Hoe leuk om te kijken hoe het 3D ontwerp tot leven komt! Het zal mijn leidraad worden in het tof maken van het gastenhuisje. Het was spannend om je te vragen. Geen idee wat ik kon verwachten maar meer gekregen dan ik had gehoopt!”

- Soraya, 3D interieurontwerp Assen

Marjan heeft echt perfect het ontwerp in
beeld gebracht.

Marjan heeft voor ons 3D tekeningen gemaakt op basis van een eigen interieurontwerp voor ons nieuwe huis. De communicatie met Marjan verliep heel prettig en afstemming verliep soepel. Ook wat betreft de planning. Marjan heeft op basis van onze input echt perfect het ontwerp in beeld gebracht. We zijn ontzettend blij met deze visualisatie. Het hielp enorm met het maken van een aantal keuzes qua indeling en kleurgebruik.

- Jessica, Amersfoort

Marjan stelde de juiste vragen en bracht leuke ideeën in.

Ik heb een hele leuke, zinvolle brainstormsessie gehad met Marjan voor mijn slaapkamers. Marjan stelde de juiste vragen en bracht leuke ideeën in. We hebben een mooie stijl, kleurenpalet, materialen en meubels uitzocht om het nu werkelijkheid te maken!

- Wildrik, interieuradvies Groningen