Ik zit vol!

En daarom werk ik voorlopig niet aan nieuwe projecten. Er kunnen op dit moment dus geen diensten worden geboekt bij ByLiefke.

Kom later terug of volg me op http://www.instagram.nl/byliefke voor updates!

OVER MIJ

Dat interieurdoolhof? Ik wist ook niet waar ik moest beginnen.

Dus ik zocht naar de routebeschrijving. Inmiddels met een interieurdiploma op zak, heb ik in twee jaar tijd al meer dan 100 mensen geholpen met een interieurontwerp of -advies. Alle puzzelstukjes zagen ze in een duidelijk plan bij elkaar komen zonder er zelf veel tijd in te hoeven steken.

Ik ben Marjan Liefke (1990), gecertificeerd interieurontwerper en geboren Groningse.

Interieurontwerper Marjan Liefke van By Liefke. Interieuradvies in Drenthe en Groningen
Interieuradvies en ontwerp bij een verhuizing? By Liefke

Mijn struggle met verhuizen

Eind 2020 werd mijn bod geaccepteerd op mijn allereerste koophuis. Ik had toen twee jaar een lat-relatie en werd gek van het heen en weer te pendelen tussen twee huizen.

We vroegen of we zo snel mogelijk de sleutel van ons nieuwe huis mochten. Ja hoor, binnen 8 weken werd de overdracht gepland! Had ik even mazzel dat ik al een interieurdiploma op zak had. In 8 weken tijd kon ik wel een plan maken voor een interieur die op Woonmagazine covers kon shinen.

Dat viel tegen. Ik kwam erachter dat dit niet even lukte in de avonduurtjes na het werk. Ik volgde her en der een snelle opfriscursus maar er was niemand die mij een hapklare routebeschrijving kon geven tussen al die 1807 woonwinkels (ja, zoveel woonwinkels zijn er in Nederland!).





En toen?

Ik nam ontslag van mijn loondienst in de zorg om deze routebeschrijving te maken.

Op de kunstacademie in Zwolle leerde ik conceptmatig ontwerpen. Het werd mij steeds duidelijker welke stappen je moet nemen naar een samenhangend interieur en welke stappen je echt niet moet overslaan. Het slim omgaan met de ruimte werd voor mij een spel dat ik inmiddels goed weet te spelen. Sinds 2020 ontwerp ik, alleen en met andere professionals, interieurs voor vrouwen (en partner + kids) die graag vooraf de verhuizing alle meubels, kleuren en materialen samen zien komen.

Het leukste aan mijn werk vind ik het moment waarop ik de visualisaties van het ontwerp aan de klant laat zien. Het vertrouwen en plezier dat ik op de gezichten van klanten zie als ze het eindplaatje voor ogen krijgen en het precies is waarop ze hadden gehoopt.

Daarom kan ik niet wachten om jou en je gezin te helpen bij het maken van al die beslissingen die op jullie afkomen. Zodat jullie een warme plek krijgen waar oneindig veel herinneringen gemaakt kunnen worden.

Wat écht voelt als jullie huis.

By Liefke helpt jou en je gezin met een warme plek vol herinneringen

Een plek voor jullie om mooie herinneringen te maken.

Ik ben nieuwsgierig naar hoe jij de ruimte gaat gebruiken, hoe jij je er in wilt voelen. In een uitgebreide intake combineer ik kennis, inzicht en intuïtie om de sleutel te vinden voor jouw droominterieur.

Als interieurontwerper zorg ik ervoor dat jij met een doordacht plan een samenhangend interieur kan creëren. Door de levensechte visualisaties kan jij met zekerheid de grote investeringen doen. Investeringen in de plek waar jij en je gezin mooie herinneringen gaan maken.

Zijn wij een match?

💚 Een doordacht plan voor een 5+ jaren interieur.

💚 Samenwerking. Een ontwerp kan pas echt van jou worden als ik jou en jouw wensen leer kennen. Daar begeleid ik je in door middel van de vragenlijsten.

💚 Inspiratie uit de natuur vind ik belangrijk in een interieur.

💚 Bezieling. In het ontwerpproces kan ik gebruik maken van mijn intuïtie. Dit is voor mij een extra informatiebron om je nieuwe interieur zo volledig mogelijk op jou te laten aansluiten.

💚 Inspiratie en nieuwe ideeën.

❌ Zwart/wit interieur. In mijn ontwerp zit altijd een kleurnuance.

❌ Duur design meubilair. In mijn meubelkeuze zoek ik altijd een goede prijs/kwaliteit verhouding.

❌ Opgezette dieren. Ik kies liever voor levende planten.

❌ Standaard keuzes. Ik streef ernaar om het ontwerp zo persoonlijk en uniek mogelijk te laten zijn, met vernieuwende ideeën.

❌ Voor kleine adviesvragen die je ook bij de plaatselijke woonwinkel kwijt kunt.

KLANTREVIEWS

Wat klanten zeggen
over mij.

Geloof niet alleen mij op m’n woord.

We zijn erg tevreden met het plan!

Marjan heeft ons geholpen met de indeling van onze woon-/eetkamer. De manier waarop zij onze smaak achterhaalde was leuk om te doen, en we zijn erg tevreden met het plan dat er nu ligt!



- Sander & Janneke, Interieuradvies aan huis - Borger

Marjan luistert goed naar je vragen en wensen.

Marjan luistert goed naar je vraag en wensen. Ze stemt haar interieuradvies daar goed op af, maar gaat ook net een beetje verder met extra suggesties. Zo hadden wij vooral vragen over kleur icm knusheid en rust, maar gaf ze ook tips om die knusheid te krijgen dmv verschillende items en materialen. Opties waar ikzelf nooit aan gedacht had. Kortom; een aanrader!’

- Agnes, Peize

Marjan heeft onze verwachtingen overtroffen!

By Liefke heeft ons geholpen met een ontwerp voor de gang. Wij wilden best veel in deze ruimte en moesten bovendien wat technische installaties netjes wegwerken. Marjan heeft onze verwachtingen overtroffen. Ze heeft drie mooie en vernieuwende varianten uitgewerkt die ook nog eens echt van elkaar verschilden. Dankzij de mooie 3D uitwerkingen konden we ons ook goed een beeld vormen van hoe het eruit komt te zien.

- Evelien, 3D interieurontwerp Driebergen

Meer gekregen dan ik had gehoopt!

Ik ben heel erg blij met het eindproduct. Het is heel professioneel en mooi gemaakt! Ik heb het al heel wat mensen laten zien en iedereen vond het er heel gaaf uitzien. Hoe leuk om te kijken hoe het 3D ontwerp tot leven komt! Het zal mijn leidraad worden in het tof maken van het gastenhuisje. Het was spannend om je te vragen. Geen idee wat ik kon verwachten maar meer gekregen dan ik had gehoopt!”

- Soraya, 3D interieurontwerp Assen

Marjan heeft echt perfect het ontwerp in
beeld gebracht.

Marjan heeft voor ons 3D tekeningen gemaakt op basis van een eigen interieurontwerp voor ons nieuwe huis. De communicatie met Marjan verliep heel prettig en afstemming verliep soepel. Ook wat betreft de planning. Marjan heeft op basis van onze input echt perfect het ontwerp in beeld gebracht. We zijn ontzettend blij met deze visualisatie. Het hielp enorm met het maken van een aantal keuzes qua indeling en kleurgebruik.

- Jessica, Amersfoort

Marjan stelde de juiste vragen en bracht leuke ideeën in.

Ik heb een hele leuke, zinvolle brainstormsessie gehad met Marjan voor mijn slaapkamers. Marjan stelde de juiste vragen en bracht leuke ideeën in. We hebben een mooie stijl, kleurenpalet, materialen en meubels uitzocht om het nu werkelijkheid te maken!

- Wildrik, interieuradvies Groningen

Doe de laatste check!

Een ontwerp van mij past bij jou als:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Nog een vraag?

Iedere verhuizing is uniek en daarom kan ik me best voorstellen dat je nog een vraag hebt. Stuur me een WhatsApp berichtje en krijg binnen 24 uur een persoonlijk antwoord!

Direct kennismaken?

Maak je liever direct kennis om te kijken of er een klik is? Plan een online vrijblijvend gesprek. Na dit gesprek ontvang je een passende offerte.

* Door dit formulier in te vullen, geef je toestemming voor het verzamelen en verwerken van de ingevulde gegevens voor het specifieke doel waarvoor dit formulier is bedoeld. Ik zal deze gegevens alleen gebruiken om contact met je op te nemen of om te voldoen aan je verzoek. Jouw privacy is belangrijk voor mij en ik zal jouw gegevens nooit delen met derden zonder jouw uitdrukkelijke toestemming. Je hebt het recht om jouw toestemming op elk moment in te trekken.

Your message has been submitted.
We will get back to you within 24-48 hours.
Oops! Something went wrong.
Neem contact op met Marjan Liefke van By Liefke en plan een vrijblijvend gesprek in