carolina

3D Interieurontwerp Eelderwolde

KLANT
Carolina
DIENST
3d interieurontwerp

De opdracht

Voor een woning in Eelderwolde ben ik ingeschakeld om een 3D interieurontwerp te maken. Bij de eerste kennismaking gaven de bewoners aan dat de indeling van het huis een uitdagend aspect was. We begonnen met het creëren van een sfeerbeeld dat past bij hun persoonlijke stijl en selecteerden kleuren die hen aanspraken. Vervolgens presenteerde ik drie verschillende indelingsopties en op basis van de 3D beelden, zie je welke optie ze hebben gekozen.

De resultaten

Ik adviseerde hen om een modulaire bank in een ronde opstelling te plaatsen. Hiermee creëerden ze een knus zitgedeelte voor de tv, terwijl ze ook vanuit een andere hoek naar de tuin konden kijken. In de doorgang naar de keuken wilden ze graag iets hebben om de ruimte op te vullen, maar zonder extra meubels. Ze houden van kunst en daarom mag dit hier worden uitgelicht. Voor een mooie eyecatcher bij binnenkomst. Door middel van het gekleurde vlak en de spotjes, word je oog getrokken naar dit object. 

Een andere wens van de bewoners was om de verwarming in de woonkamer onzichtbaar te maken. Ik heb drie verschillende opties uitgewerkt en ze kozen uiteindelijk voor een maatwerk kastoplossing.

Hieronder zie je de 3D visualisaties van het uiteindelijke ontwerp. Door deze beelden kunnen ze met vertrouwen de aanpassingen doorvoeren in hun woning. 

Wil jij ook een goed en doordacht 3D interieurontwerp? Ontdek dan de mogelijkheden bij mijn aanbod.

Samen komen we tot een oplossing.