Titia & patrick

3D Interieurontwerp
Helpman Groningen

Compleet 3d interieurontwerp voor een woning in Helpman Groningen inclusief maatwerk keuken en ensuite kast
KLANT
TITIA & PATRICK
DIENST
3d interieurontwerp

De opdracht

Titia en Patrick zijn begin 2023 de trotse eigenaren geworden van een ruime jaren '30 woning in de wijk Helpman in Groningen. Aangezien ze van plan zijn om hier langere tijd te blijven, wilden ze het interieur direct goed aanpakken.

Een van de eerste stappen was het verwijderen van een wandje om de keuken meer bij de rest van het huis te betrekken. Dit had echter gevolgen voor de indeling van de ruimte, en daar kwamen ze al snel achter. Ze vroegen mij om hulp bij het creëren van een compleet interieurontwerp dat aan al hun wensen zou voldoen.

Benieuwd naar de resultaten? Lees hieronder snel verder!

Zonder lezen snel het eindresultaat bekijken? Speel dan het filmpje hieronder af, een realistische 3D weergave van mijn ontwerp!

De resultaten

Tijdens de intake kwamen we erachter dat ze de klassieke, moderne en landelijke woonstijl met elkaar wilden combineren. Ze verlangden naar een rustige sfeer met neutrale kleuren, met hier en daar een subtiel kleuraccent.

Het kleurenpalet werd dan ook zorgvuldig samengesteld, waarbij neutraliteit gecombineerd werd met een vleugje groen om een frisse en harmonieuze uitstraling te creëren.

Ik heb me ook gebogen over de verlichtingspunten om ervoor te zorgen dat het nieuwe interieur van Titia en Patrick goed tot zijn recht komt en ze er prettig in kunnen leven.

Daarnaast heb ik een gedetailleerd meubelplan opgesteld, waarin ik concrete meubelstukken heb voorgesteld. Hierdoor hoefden ze niet eindeloos de woonboulevards af te struinen, maar hadden ze direct inzicht in welke meubels het beste bij hun interieur zouden passen. De groene bank is een beetje buiten hun comfortzone maar na even wennen zijn ze overstag, het wordt de groene bank!

Ensuite kast maatwerk meubel en haard 3d interieurontwerp Groningne
Maatwerk keuken 3d interieuradvies en ontwerp

Meubelontwerp
ensuite kast

Naast het geven van het volledige interieuradvies, begeleid ik Titia en Patrick ook bij de realisatie van de ensuite kast die ik speciaal voor hen heb ontworpen. Ze wilden immers meteen goed van start gaan!

Om tot het ontwerp van de maatwerk kast te komen, heb ik nauwlettend gekeken naar de beschikbare ruimte en de gewenste functionaliteit. Vervolgens heb ik een ontwerp gemaakt dat perfect past bij de specifieke eisen en woonstijl in de rest van het interieur.

Ik heb Titia en Patrick drie maatwerk kast ontwerpen voorgelegd en op basis van hun feedback zijn we tot het uiteindelijke ontwerp gekomen. Een kast die past bij de klassieke jaren ‘30 uitstraling, met als tegenhanger de moderne bronzen deuren. Door de elegante deuren met glas, blijft het een ruimtelijk geheel waar de voorkamer en eetkamer toch met elkaar verbonden blijven. 

Maatwerk meubel ontwerp ensuite kast jaren 30 woning Groningen
Maatwerkmeubel ontwerp ensuite kasten voor een jaren 30 woning in Helpman

Sfeerbeelden

Interieurontwerp keuken jaren 30 woning Groningen glas in lood

Om het complete advies af te ronden, heb ik ook meegedacht over de styling van het interieur. Toen Titia en Patrick de sleutel van hun nieuwe woning kregen, ben ik bij ze langs gegaan om samen definitieve keuzes te maken wat betreft stoffen, vloer en kleuren. Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat hun interieur tot in de kleinste details perfect wordt afgestemd op hun smaak en persoonlijkheid.

Al met al is het een super mooi project waar ik met veel enthousiasme aan heb gewerkt. Titia en Patrick gaven aan dat ze mijn ontwerp tot in detail gaan overnemen, dus ik kan niet wachten om de before en after foto's te kunnen delen wanneer alles klaar is!

In de zomer van 2023 start de verbouwing. De realistische visualisaties van het complete interieurontwerp, stelden hen in staat om zich alvast een beeld te vormen van hoe hun nieuwe woning eruit zou komen te zien. Ze kregen duidelijke perspectieven om op basis hiervan de informatie door te geven aan de aannemer. Dit plan bood hen de nodige houvast in de wirwar van mogelijkheden, waardoor ze gemakkelijk en met vertrouwen de juiste keuzes konden maken voor hun interieur.

Wil je ook een 3D interieurontwerp waardoor jij ook in levensechte beelden kan zien hoe jouw nieuwe interieur er uit komt te zien? Vul het contactformulier in en we maken een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking bij je thuis.

Samen komen we tot een oplossing.