soraya

3D Interieurontwerp jaren '30
gastenhuisje Assen

3D interieurontwerp jaren 30 gastenhuisje Assen, Drenthe
KLANT
soraya
DIENST
3d interieurontwerp

De opdracht

Dit gastenhuisje, gelegen in de ruime tuin van een sfeervolle jaren '30 woning in Assen, is het nieuwste project van Soraya, de nieuwe bewoner van het huis. Met een hoofd vol ideeën kwam Soraya bij mij voor interieuradvies.

Dit bijzondere huisje zal dienen als een multifunctionele ruimte voor Soraya. Ze wil er kunnen werken, haar passie voor naaien tot leven brengen in haar eigen naaiatelier en er bovenal een toevluchtsoord vinden waar ze zich kan terugtrekken en ontspannen. Om aan al haar wensen tegemoet te komen, heb ik haar persoonlijke woonstijl en de ambitie om de oude balken van het huis in ere te herstellen verwerkt in een moodboard.

Meubelplan 3d interieurontwerp jaren 30 gastenhuis Assen

De resultaten

Tijdens ons intakegesprek hebben we haar levensstijl en specifieke voorkeuren besproken. We hebben gekeken naar de elementen in de ruimte die eruit springen en haar favoriete plekje bepaald. Het werd al snel duidelijk dat de groene platanen die voor het huisje staan haar inspiratie geven. Het was dan ook een logische keuze om daar haar naaiatelier en ontspanningsplek te creëren, waar ze omringd zou zijn door de rustgevende sfeer die deze groene bomen uitstralen.

Om ervoor te zorgen dat haar werkplek vrij blijft van afleiding, hebben we besloten om deze buiten het zicht van het naaiatelier te plaatsen. Ik heb verschillende indelingsopties verkend en een slimme oplossing bedacht met een maatwerk kast die de drie belangrijkste hoeken van de ruimte (ontspanningsruimte, naaiatelier en werkruimte) als een geheel combineert.

Hier zie je de 3D-visualisaties van het interieuradvies, waarin alle ideeën tot leven komen. In het ontwerpverslag geef ik concrete suggesties over hoe de maatwerk kast gerealiseerd kan worden, met oog voor functionaliteit en esthetiek. Bovendien voorzie ik Soraya van meubeladvies en stylingadvies, zodat ze direct de items kan aanschaffen die haar het meest aanspreken en haar nieuwe ruimte tot in de kleinste details kan personaliseren.

Met dit 3D interieuradvies en de begeleiding die ik haar biedt, zal Soraya zonder twijfel een inspirerend en functioneel gastenhuisje creëren dat perfect aansluit bij haar wensen en behoeften. Haar nieuwe ruimte zal een oase van creativiteit, ontspanning worden en waar ze zonder afleiding kan werken

Overzicht werkplek 3D interieurontwerp gastenhuisje Assen
Naaiatelier 3d interieurontwerp Assen
Overzicht 3D interieurontwerp Assen Drenthe

Wil je ook een 3D interieurontwerp waardoor je in levensechte beelden kan zien hoe jouw nieuwe interieur er uit komt te zien? Vul het contactformulier in en we maken een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking bij je thuis.

Samen komen we tot een oplossing.