January 25, 2024

Afgestemd interieuradvies, wat is dat?

Hoe jouw interieur een weerspiegeling wordt van jouw persoonlijkheid

Afgestemd interieuradvies, wat is dat?

Vorige week heb ik mijn diensten uitgebreid met een afgestemd moodboard en kleurensessie. Geschikt voor mensen die op zoek zijn naar de eerste handvatten voor een fijne thuisomgeving, afgestemd op hun eigen energie. Wat bedoel ik hier precies mee? Dat leg ik in deze blog uit. Zo kun je aanvoelen of je je hier aangesproken tot voelt. Het is namelijk niet voor iedereen.

Je interieur is super persoonlijk en subjectief. De omgeving waar jij je dagelijks in begeeft, heeft veel invloed op jouw gevoel en gedrag. Vaak onbewust. Hoe je interieur eruit ziet, is een weerspiegeling van jouw persoonlijkheid en gevoel. Een rommelig huis, een rommelig hoofd, wordt er niet voor niks gezegd. Juist omdat je zoveel tijd in je huis doorbrengt, ben je blind geworden voor bepaalde dingen waar je je eerder aan kon storen. Je hebt het gewoon geaccepteerd omdat het nou eenmaal zo is en je niet weet hoe je het anders moet doen.

Ik geloof erin dat je huis een bepaalde energie uitstraalt. Dit kun je zien als een sfeer: een gevoel dat je ervaart als je binnenkomt in je huis. Ieder persoon heeft ook een eigen energieveld. Jouw eigen staat van zijn met al je gevoelens en persoonlijkheid. En het is belangrijk dat deze twee omgevingen, de innerlijke en de uiterlijke omgeving, zo goed mogelijk op elkaar worden afgestemd. Zo voel jij je het meeste thuis in jouw huis.

Vorig jaar heb ik tijdens een Human Design training ervaren hoe het is om op afstand intuïtief op andere mensen af te stemmen. Dus het afstemmen op het energieveld van anderen en me openstellen voor de informatie waar ik dan toegang tot krijg. Verrast was ik om te merken dat ik door af te stemmen, in korte tijd mensen informatie kon teruggeven waar ze echt mee geholpen waren. Ik had blijkbaar een talent. Ik kreeg de boodschap om hier meer mee te gaan doen. Maar hoe kan ik dit combineren met mijn werk als interieurontwerper?

Richa, een mede-deelnemer van de Human Design training, hoorde over mijn vraag en had een idee. In haar huis heeft ze een kamer die ze graag als haar eigen kamer wilde inrichten, helemaal op haarzelf afgestemd. Ze vond het lastig om haar eigen stijl in beelden te vatten. Ze wilde alleen geen uitgebreid advies, gewoon een leidraad waar ze zelf mee verder kon. We onderzochten hoe ik haar het beste kon helpen.

Bij deze presenteer ik jullie: een online afgestemd moodboard en kleurensessie!

In het kort, wat is het? Op basis van een korte vragenlijst en een foto, stel ik mij energetisch op jou af. Ik stel me open voor de informatie die bij mij binnenkomt en als rasechte beelddenker (ja op de middelbare school kreeg ik hiervoor extra tijd bij examens, heeft helaas niks geholpen) vat ik dit in beelden en een kleurenpalet. Dit bespreken we in een online sessie van 45 min. Je hebt dan je leidraad van sfeer en kleuren voor jouw ruimte volledig afgestemd op jouw eigen energie. In deze online sessie kun je me ook andere brandende vragen stellen over bijvoorbeeld styling of verlichting, maar net wat er op jouw hart ligt. Na afloop krijg je een opname van de sessie en een digitaal verslag met het moodboard, kleurenplan en stylingtips toegestuurd. Nu heb jij jouw basis voor een afgestemd interieur, waar jij je volledig thuis kunt voelen.

Dit is Richa haar ervaring:
'Ik vond het echt heel waardevol om met jou op deze manier over interieur te hebben. Het advies voelt authentiek. De manier waarop je het gesprek van te voren aan hebt gevoeld is uniek. Je hebt echt een talent voor het afstemmen! Het afstemmen werkt perfect voor mensen zoals ik, die niet gewoon een interieur willen shoppen, maar echt behoefte hebben aan een leefomgeving met ziel en karakter. Bedankt!'

Wil jij ook persoonlijk advies en erachter komen op welke manier jij jouw eigen interieur op jezelf kunt afstemmen? Wil je niet veel tijd en geld besteden aan interieuradvies en ben je bekend met afstemming op energie? Dan is deze nieuwe dienst wat voor jou.

Omdat dit interieuradvies nieuw is, krijg je 100 euro korting als pilot prijs! 1 op 1 advies heb ik nog nooit zo goedkoop aangeboden, dus voel je je aangesproken? Doe hier dan je voordeel mee. Wil je eerst even checken of we een klik hebben? Stuur een mailtje of Whatsappje en we maken een korte belafspraak.